Fietsvakantie

Reisaanbod fietsvakanties

VIP ontvangst in Havana
Als je aankomt op de luchthaven na een lange reis, is er niets fijner dan als een VIP gast te worden ontvangen. Dit kunnen wij voor je regelen. Als je aankomt, verwelkomt de vertegenwoordiger jullie al bij de gate. Je krijgt voorrang bij de douane/security, waarna je naar de VIP lounge wordt gebracht. Hier kun je lekker genieten van een hapje en drankje (open bar). Zodra je koffer er is, wordt je naar de aankomsthal gebracht waar onze chauffeur jullie naar Havana brengt. Meer weten? Mail ons: info@cumlaudetravel.nl

Santiago de Cuba Corine Bakker (123)

Fietsvakantie, 14 dagen, West Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 995,–
Geen leukere manier dan op de fiets de omgeving te ontdekken. Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel en het midden van Cuba op een sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is. Geniet van het authentieke Cuba.

Vinales gekleurde rotsen

Fietsvakantie 10 dagen, all-inclusive West Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1695,–
Deze prachtige en geheel verzorgde fietsvakantie 10 dagen all-inclusive West Cuba verzekert je van een fantastische vakantie op Cuba. Dagelijkse fietstochten die varieren van 20 tot 35 km. Alle tijd om te genieten, te ontdekken en te relaxen. Wij zorgen voor een gids, een monteur , vervoer van de fietsen en een minibus om de langere afstanden af te leggen.

Trinidad straatbeeld

Fietsvakantie 22 dagen, West en midden Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1195,–
Tijdens deze reis, bezoek je het westelijk deel en het midden van Cuba op de fiets. Je fietst dwars door de tabaksplantages en ontdekt de leuke, niet toeristische dorpjes, die het land rijk is.Tijdens dit sportieve avontuur, kun je genieten van prachtige plekjes als Cienfuegos met z’n franse flair en het Unesco stadje Trinidad. Jullie vervoermiddel is fiets gecombineerd met de lijndienstbus voor de grote afstanden.

Trinidad Corine Bakker (87)

Gecombineerde fiets- en autovakantie 20 dagen, West en midden Cuba

Vanaf prijs landprogramma p.p. € 1295,–
Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren.